IJssalon Da Vinci

Adres

IJssalon Da Vinci
Lindenlaan 145
1185LG Amstelveen

Geopend vanaf 12:00 tot 22:00

Tel. 020-6400378
E-mail: info@ijssalondavinci.nl

Hier vind u onze Menukaart!

Ga naar plattegrond

Over ijssalon Da Vinci Amstelveen

Da Vinci is een feest voor iedereen

IJssalon Da Vinci Amstelveen

IJssalon Da Vinci in Amstelveen is een echte Italiaanse ijssalon waar het ijs dagelijks vers wordt bereid. Dit gebeurt in de half open keuken van de ijssalon waar u het ijs bereid kunt zien worden. Dat is leuk om te zien maar bovenal ziet u dat het ijs echt vers wordt gemaakt. Onze grondstoffen komen uit Italie als ook de recepturen en de werkwijze. De inrichting van de ijssalon is ontworpen door Italiaanse designers en heeft een trendy Italian look.

Naast ons ambachtelijk gemaakt ijs kunt u bij ons terecht voor een echte espresso of een heerlijke cappuccino. Ook bieden wij u de Famous Da Vinci Shakes en de Da Vinci ijskoffie (geheim recept). Heerlijk voor onderweg, voor op kantoor of voor nu. Kom gewoon langs!

Da Vinci beschikt over een eigen terras waar u heerlijk kunt zitten en ook binnen hebben wij een gezellige zitgelegenheid.

U bent van harte welkom!

Geschiedenis IJssalon De Vinci

IJssalon Da Vinci is in 2011 opgericht door Raymond en Tessa Blom. Voor die tijd is†in het pand aan de Lindenlaan te Amstelveen 15 jaar lang een andere ijssalon actief geweest. De huidige eigenaren Rempco du Mee en Karin Heidweiller hebben hun ervaring in ijs opgedaan in Nederland en Italie, waar Rempco zijn opleiding bij de Gelato University in Bologna heeft genoten. De recepten herbergen vele jaren kennis en ervaring en worden voortdurend aangescherpt met de laatste vindingen. Karin en Rempco reizen daarvoor elk jaar af naar ItaliŽ om hun kennis paraat te houden.

Onze filosofie

Onze filosofie is gebaseerd op kwaliteit, smaak en beleving. Wanneer u de winkel binnenkomt moet er een WOW gevoel ontstaan. Als u onze vitrine ziet moet er wederom een WOW gevoel ontstaan en als u het ijs proeft willen wij graag de derde WOW binnen halen, daar doen wij het voor!

Om dit te bereiken gaan wij heel ver. Zo halen wij bijvoorbeeld pistachenoten uit Bronte (SiciliŽ) ItaliŽ, sinaasappelen uit Spanje, citroenen uit (SiciliŽ), cacao uit BelgiŽ en aardbeien uit Nederland.
De inrichting van onze winkel komt in zín geheel uit ItaliŽ waarbij zelfs de architect vanuit ItaliŽ is overgekomen om een interieurontwerp te maken. Onze mensen worden allen getraind volgens de hoogste standaarden en staan eveneens voor kwaliteit en uitstraling.

Dit alles komt louter voort uit onze passie en onze liefde voor het vak!

De inrichting van IJssalon Da Vinci

Strakke lijnen, trendy wit en gekleurde details zijn enkele opvallende kenmerken van de inrichting van Da Vinci. De inrichting is ontworpen door een Italiaanse architect die vele ijssalons in ItaliŽ heeft ontworpen.† De inrichting voldoet aan de hoogste en nieuwste eisen op het gebied van hygiŽne, kwaliteit en professionaliteit en is uitgerust met de laatste innovaties.

HygiŽne

HygiŽne is cruciaal en staat dan ook samen met smaak, kwaliteit en uitstraling op de eerste plaats bij IJssalon Da Vinci. Wij werken volgens de meest actuele normen en kwaliteitstandaarden waardoor de controle op onze werkwijze voortdurend wordt gemonitord en geregistreerd.

Keurmerken en prijzen IJssalon Da Vinci

IJssalon Da Vinci heeft in 2012 een prachtige oorkonde ontvangen als Finalist van de Gouden IJsspatel 2012!